Despre Bepanthen

Delicate și eficiente

Produsele Bepanthen sunt dovedite clinic: repară, hidratează și protejează pielea predispusă la iritații. Fiecare produs are proprietăți de calmare a pruritului și contribuie totodată la procesul de regenerare a pielii noi, sănătoase. Niciun produs nu conține substanţe precum conservanți, coloranți sau parfumuri ori alţi iritanţi cutanaţi, astfel încât pielea dumneavoastră este îngrijită în permanență.

Expertiză

Bepanthen a fost prezentat pentru prima dată în Elveția în anul 1944 prin lansarea a 3 produse, inclusiv Bepanthen unguent. În anii care au urmat, am continuat cu descoperirea celor mai noi ingrediente și formule pentru protejarea, regenerarea și îngrijirea pielii. Unul dintre ingredientele cheie ale Bepanthen, încă de la început, a fost și este pantenol, cunoscut și sub denumirea de provitamina B5, substanță care are un rol cheie în regenerarea celulelor cutanate și care a ajutat la reînnoirea și refacerea pielii oamenilor în ultimii 60 de ani.

Inovație

Încă de la lansare, Bepanthen a fost considerat o formulă de ultimă generație pentru îngrijirea pielii, conținând ingrediente inovatoare și fiind dezvoltat sub forma mai multor produse care repară, hidratează și protejează mai eficient pielea. Ne concentrăm în continuare asupra aspectului inovator, prin dezvoltarea de noi produse. Bepanthen® Unguent a fost dezvoltat pentru a fi transparent și permeabil. Astfel, Bepanthen® Unguent menține pielea sănătoasă, permițându-i și să respire.

 
 
 

Alte informatii utile

Intrebari frecvente

Există multe produse sub denumirea generică Bepanthen. Ce au ele în comun?

Ingredientul comun tuturor produselor Bepanthen este un ingredient activ esenţial denumit dexpantenol, cunoscut și sub denumirea de provitamina B5. Acesta este un element valoros în procesul de vindecare delicată, susținând regenerarea naturală a pielii, menținând-o catifelată și hidratată.

De unde pot cumpăra produse Bepanthen?

Produsele Bepanthen sunt disponibile în farmacii.

Cum tratează Bepanthen unguent dermatita de scutec?

Bepanthen unguent protejează și vindecă dermatita de scutec a copilului în două moduri unice:
1) Datorită conținutului de provitamina B5, contribuie în mod delicat la recuperarea naturală a pielii sensibile, menținând-o catifelată, netedă și hidratată. Bepanthen unguent menține hidratarea naturală a pielii, creând condițiile optime pentru vindecarea pielii delicate a copilului, fără să o usuce.
2) De asemenea, Bepanthen unguent este dovedit clinic că formează un strat de lungă durată , transparent și permeabil, care protejează chiar și cea mai delicată piele împotriva substanțelor iritante și a apei. Formularea sa specifică de emulsie sub formă de apă conținută în ulei menține pielea sănătoasă și hidratată, ceea ce este esențial pentru menținerea barierei naturale protectoare.

Am auzit că se practică utilizarea parabenilor cu rol de conservant în produsele pentru îngrijirea pielii, chiar dacă aceştia ar putea dăuna pielii copilului. Există vreun produs Bepanthen care conține parabeni?

Nu. Niciun produs Bepanthen nu conține parabeni şi niciun fel de conservanți, coloranți ori parfumuri sau alți potenţiali iritanţi cutanaţi inutili.