Îngrijirea pielii uscate

Despre pielea dumneavoastră

Pielea dumneavoastră este formidabilă, funcționând în permanență pentru a vă proteja de mediul înconjurător. Stratul exterior al pielii conține uleiuri naturale pe care le utilizează pentru a proteja și a menține hidratat stratul interior, mai sensibil. Atunci când uleiurile naturale din stratul exterior se usucă sau sunt îndepărtate prin spălare, stratul interior începe de asemenea să se usuce. Acesta reprezintă momentul în care este posibil să începeți să resimțiți simptomele pielii uscate. Din fericire, sunt suficient de multe lucruri pe care le puteți face pentru a preveni acest lucru.

Cauzele pielii uscate

Numeroşi factori pot produce uscarea pielii dumneavoastră. Pentru a vă menține pielea sănătoasă este important să vă îngrijiți pielea și să evitați cauzele uscării acesteia. Influența mediului înconjurător, precum vremea extrem de rece, vântul uscat sau sistemele de încălzire centrală pot adesea să reprezinte cauze. O altă cauză poate fi spălarea cu săpunuri agresive sau cu dezinfectanți. Dacă pielea dumneavoastră este uscată, aveți la dispoziție numeroase modalităţi pentru a reduce la minimum simptomele și pentru a evita disconfortul.

Repararea pielii uscate cu ajutorul lui Bepanthen

Pentru a trata simptomele minore ale pielii uscate utilizați Bepanthen® cremă. Bepanthen® cremă conține provitamina B5, care ajută la regenerarea uleiurilor naturale protectoare proprii ale pielii. De asemenea, provitamina B5 accelerează procesul natural de vindecare al pielii, reparând delicat leziunile și stimulând reînnoirea naturală a pielii.

 
 
 

Bepanthen® Cremă

Bepanthen® Cremă are efecte regenerative și dermoprotectoare semnificative în dermatita iritativă a mâinilor uscate, precum și în restabilirea funcției de barieră a pielii, rehidratare cutanată și îmbunătățirea aspectului clinic al leziunii. Substanța activă în Bepanthen® Cremă este pantenolul.

Bepanthen® Cremă are o dublă acțiune:
*Hidratează prin acțiunea lanolinei și prin conținutul ridicat de apă.
*Accelerează procesul natural de vindecare prin acțiunea pantenolului.