Întrebări frecvente

Există multe produse sub denumirea generică Bepanthen. Ce au ele în comun?

Ingredientul comun tuturor produselor Bepanthen este un ingredient activ esenţial denumit pantenol, cunoscut și sub denumirea de provitamina B5. Acesta este un element valoros în protecția pielii delicate, susținând regenerarea naturală a pielii, menținând-o catifelată și hidratată.

De unde pot cumpăra produse Bepanthen?

Produsele Bepanthen sunt disponibile în farmacii.

Cum actioneaza Bepanthen unguent?

Bepanthen unguent protejează pielea și oferă condiții optime pentru refacerea pielii delicate a copilului în două moduri unice:

1) Datorită conținutului de provitamina B5, contribuie la recuperarea naturală a pielii sensibile, menținând-o catifelată, netedă și hidratată. Bepanthen unguent menține hidratarea naturală a pielii, creând condițiile optime pentru refacerea pielii delicate a copilului, fără să o usuce.

2) Protejează chiar și cea mai delicată piele împotriva substanțelor iritante și a apei, prin formarea la nivelul pielii a unui strat de lungă durată, transparent și permeabil. Formularea sa specifică de emulsie sub formă de apă conținută în ulei menține pielea sănătoasă și hidratată, ceea ce este esențial pentru menținerea barierei naturale protectoare.

Am auzit că se practică utilizarea parabenilor cu rol de conservant în produsele pentru îngrijirea pielii, chiar dacă aceştia ar putea dăuna pielii copilului. Există vreun produs Bepanthen care conține parabeni?

Nu. Niciun produs din gama Bepanthen nu conține parabeni şi niciun fel de conservanți, coloranți ori parfumuri sau alți potenţiali iritanţi cutanaţi inutili.